• PVC SHEET OR ROLL
  • PVC SHEET OR ROLL
  • PVC SHEET OR ROLL
Wilujeng Sumping

OCAN, PVC / Produsèn PET paling

OCAN kang pilihan paling.
  • Line Produksi Lanjut

    Line Produksi Lanjut

    We kudu 14 garis produksi majeng karo kapasitas saka 3500 ton saben sasi.
  • Professional tim D R &

    Professional tim D R &

    Saben taun, OCAN ngentèkaké persil dhuwit kanggo riset.
  • rega sarujuk

    rega sarujuk

    OCAN iku sawijining perusahaan terpadu industri lan perdagangan, menehi rega competitive.
  • layanan sawise-sales Perfect

    layanan sawise-sales Perfect

    OCAN menehi layanan sawise-sales sampurna, sama karo kita, dhuwit lan barang bakal aman.

Babagan awake dhewe

Insisting ing filsafat bisnis lan layanan tenet saka "creditable, pragmatic, Innovative, banget, Reciprocal", perusahaan kita menehi pelanggan karo produk-kualitas lan layanan sampurna.

Welcome hubungi kita! We are looking nerusake kanggo nggawé long-term, sesambetan dipercaya, apik lan dipercoyo karo sampeyan kanggo pembangunan umum.

Asas Quality: Wong-oriented, unsur, banget, Inovatif lan puas

  • aokai

newsletter

Kanggo pitakonan babagan produk kita utawa price list, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !