4 × 8 Vinyl kaku (PVC) Sheets Kinclong / Matte Putih - China Suzhou Ocan Polymer Material

4 × 8 Putih Vinyl kaku (PVC) Kinclong / Matte Sheets

Short Description:


  • Potongan: US 1.45-2.5 / kg
  • Sumber Kabisan: 3000 Ton / ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Panggonan Asal: Jiangsu, China (Mainland)
  • Min. Order: 500 kilogram / kilogram
  • Detail produk

    More Kita

    Tags Product

    4 × 8 Putih PVC Sheets

    4 × 8 Putih PVC Sheet punika UV warata owah sheet PVC, kang gampang kawangun lan fabricated lan becik kanggo macem-macem aplikasi.
    4 × 8 Putih PVC Sheet ndadekake landasan printing banget kanggo industri iklan lan tondo umum lan cocok kanggo printing digital utawa tradisional.
    Iku becik ing aplikasi korosif lan geni tondo umum tahan dhuwur. Kanthi resistance kimia dhuwur, kaku PVC punika Highly cocok kanggo aplikasi industri uga.

    4 × 8 Putih PVC Sheet ora mung kekandelan seragam, transparent, padhang lan resik, nanging uga tahan impact, resistance karat, resistance tuwa, resistance kanggo ultraviolet, irradiating resistance, gampang kanggo wangun, cap panas cepet, sealing fitur kinerja, kang materi becik kabeh jinis nang njaba packaging Renungan lan pangan.


  • Previous:
  • Next:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !