Babagan awake dhewe

111

Suzhou OCAN Polymer Co., Ltd dumunung ing distrik pangembangan Suzhou karo ibukutha kadhaptar 35 yuta. OCAN wis specialized ing produksi PVC / PET (kalebu sheets, nggulung, film) kanggo liwat 20 taun. Saiki, OCAN wis 14 garis produksi majeng, nampa kapasitas saben wulan saka 3500 ton. Kita produk sing digunakake Applied kanggo kayata printing, packaging, Lebokake drum, nulis, perabot elektrik lan industri perawatan banyu.

OCAN tansah paring roh "Kejujuran", "pragmatic", "inovasi" lan "Win-Win" wiwit diadegaké. Kita ora mung nyuplai dhuwur produk kualitas nanging uga layanan pelanggan kita kabèh-heartedly. Welcome hubungi lan kerjo bareng!

suzhou Ocan Polymer Co., Ltd punika PVC profesional lan Produsèn PET. 20 taun R & D, produksi lan experience.The sales perusahaan engages extrusion & calerdering line. 

OCAN nemu macem-macem certificate paten, dhuwur-tech, China Enterprises account-jeneng, ISO9001: certificate sistem 2008 lan testing dening SGS tekan, RoHS lan syarat testing lingkungan. Nilai output 30000tons taunan.
Produk utama kita:
PVC transparan seri
PVC frosted sheet seri
PVC seri putih
PVC seri ireng
werna PVC seri
PVC alus film seri
PVC foil seri
PVC Lebokake drum
A PET Series
lumahing rampung: nggilap utawa matt / embossed
ukuran standar:
700 * 1000mm, 1000 * 1400mm, 915 * 1220mm, 915 * 1830mm, 1000 * 2000mm, 1220 * 2440mm utawa miturut pilihan pelanggan '.
the thickness rang:0.06mm ~10.0mmInsisting on the business philosophy and service tenet of "Creditable, Pragmatic, Innovative, Excellent, Reciprocal", our company provides customers with top-quality products and perfect services. 

Welcome hubungi kita! We are looking nerusake kanggo nggawé long-term, sesambetan dipercaya, apik lan dipercoyo karo sampeyan kanggo pembangunan umum.

Asas Quality: Wong-oriented, unsur, banget, Inovatif lan puas

Quality Goal: Product Qualified Rate> = 99%
Kepuasan Customer> = 78%
In-wektu Delivery Rate> = 98%
Bali Rate <= 0,8%


WhatsApp Online Chat !