neon cetha ijo Plastik PVC Sheet - China Suzhou Ocan Polymer Material

neon cetha ijo Sheet Plastic PVC

Short Description:


  • Potongan: US 1.45-2.5 / kg
  • Sumber Kabisan: 3000 Ton / ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Panggonan Asal: Jiangsu, China (Mainland)
  • Min. Order: 500 kilogram / kilogram
  • Detail produk

    More Kita

    Tags Product

    Description

    Kimia 1.Excellent lan resistance karat
    2.High kekuatan impact
    3.Excellent formablity
    4.Glossy utawa matt lumahing
    5.Excellent listrik lan panas jampel
    6.Very apik welding lan Processing situs
    7.Good abrasion resistance
    8 Low absorbability Kelembapan, Non-beracun

    fitur

    1. cahya Feather, non-nresep banyu, retardant geni lan poto-Extinguishing. Plastik PVC Sheet.
    2. Swara jampel, panas jampel, panyerepan gangguan, pengawetan panas.
    3. Weather bukti, bukti vandal, lan bisa awujud, dicet lan layar dicithak.
    4. Non-warping lan bukti rereged.
    5. Non-korosif, non-beracun lan kimia tahan.
    6. Angel, kaku karo kekuatan impact dhuwur.
    7. Gampang kanggo ngresiki lan njaga. Plastik PVC Sheet.


  • Previous:
  • Next:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !