FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Punika pabrik utawa dagang perusahaan perusahaan?

Our company punika pabrik profesional, welcome kanggo ngunjungi kita pabrik.

Apa MOQ Panjenengan?

MOQ biasanipun Kita 500KG

Apa rega paling kanggo sheet PVC?

 Kita bakal Quote sampeyan rega paling adhedhasar jumlahe Panjenengan. Dadi monggo pitutur jumlahe nalika nggawe panaliten.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Carane mbayar produk?

istilah pembayaran biasa kita T / T utawa Irrevocable L / C ing ngarsane.

Apa wektu pangiriman Panjenengan?

 Ing wektu pangiriman kira 7 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !