News

  • Perusahaan diatur sèri ing produksi safety lan sepindah trauma.

    Perusahaan diatur sèri ing produksi safety lan sepindah trauma.

    Ing tampilan saka seri merbawani digawa babagan sengaja ing District New 6,16, supaya kanggo ngaktifake karyawan kanggo luwih ningkatake kesadaran produksi aman lan nambah poto bantuan kawruh, ing esuk 21, perusahaan diundang Dr. Lu saka Hospital Suzhou Ruixing apa seri o ...
    Waca liyane
  • Apa ESD super cetha PVC Sheet?

    Apa ESD super cetha PVC Sheet?

    Product Description Item Super Clear Anti-static PVC Sheet Color Transparent Thickness 0.07~8.0mm Max Width 1600mm Surface Resistance 106 ~108Ω Anti-static Surface Single or double sided Standard Specification 700×1000mm ;  915×1220mm ;  915×1830mm;  1220×2440mm ; Performance p...
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !