Perusahaan diatur sèri ing produksi safety lan sepindah trauma.

Ing tampilan saka seri merbawani digawa babagan sengaja ing District New 6,16, supaya kanggo ngaktifake karyawan kanggo luwih ningkatake kesadaran produksi aman lan nambah poto bantuan kawruh, ing esuk 21, perusahaan diundang Dr. Lu saka Hospital Suzhou Ruixing apa seri masalah safety kanggo Karyawan. 

1

Sadurunge wiwitan seminar latihan, General Manager Zhu digawe ringkesan cocog seri perusahaan karya remediation ing geni pangayoman ing sawetara dina pungkasan. Nandheske sing Kepemimpinan kutha kang ditempelake wigati kanggo 6,16, lan perusahaan kita strictly kudu tindakake aturan lan peraturan dipuntetapaken dening panguwasa luwih kanggo ngilangke kabeh Pelanggaran saka aturan lan peraturan. Ing premis saka ngisor aturan lan peraturan, iku perlu kuwat nangkep rincian produksi safety, lan saben langkah saka cara operasi kudu diwenehi waé amarga.

 Sawise Pak Zhu nyimpulaken munggah lan sambungan, Dr. Lu nggawa kawruh ing pancegahan safety lan ngukur pisanan-sepindah sing padha umum kanggo trauma. Dheweke digabungake karo kasus nyata apa sawetara saka iku kita bisa wis melu ing karya lan urip. 

2

Nuduhake. Khusus kanggo operasi nyata sepindah, supaya nggampangake pangerten wong kang, Dr. Lu wong tontonan kanggo kita ing pemandangan, isi pasamuwan banget praktis, wong saiki akeh bisa sinau kanggo mulang.

3

acara iki nuduhake yen perusahaan menehi prioritas dhuwur kanggo produksi safety, lan khusus ngatur kanggo sinau kawruh sing gegandhengan. Punika pitados bilih kabeh wong bakal duwe jumlah tartamtu saka harvest sawise nekani lan tetep harvests iki ing atine, lan padha bisa njupuk care saka piyambak yen perlu. Kanggo perusahaan kanggo ngurangi sawetara saka losses sing bisa nyingkiri.


Post wektu: Jun-25-2018
WhatsApp Online Chat !