Cetak PET film transparent printing nutup kerugian - China Suzhou Ocan Polymer Material

Cetak film transparent PET kothak nutup kerugian

Short Description:


  • Potongan: US 1.45-2.5 / kg
  • Sumber Kabisan: 3000 Ton / ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Panggonan Asal: Jiangsu, China (Mainland)
  • Min. Order: 500 kilogram / kilogram
  • Detail produk

    More Kita

    Tags Product

    Tambahan saka PET sheet

    1,-lingkungan loropaken bahan
    2, degradable
    3, super cetha
    4.100% materi mentahan prawan
    5, ora Werna
    6, ora crease putih nalika lempitan

    main Produc

    1, Extrusion PET sheet, sheet PET karo salah siji utawa loro-lorone film protèktif,
       sheet PET kothak nutup kerugian, sheet PET Glossy kothak layar.
    2, ECO-Friendly Material PET Fim lan PET Sheet.
    3, film PET kanggo packing pharmaceutical lan pangan.

    Macem-macem produk

    Sawetara 1.Thickness: 0.18mm-1.5mm, sawetara Jembar: 150mm-1250mm
    film 2.PET ing muter, nggunakake kanggo lempitan, thermoforming.printing.
    3.PET film ing sheet, digunakake kanggo printing Silkscreen, lempitan sawise Printing karo 
    loro-pituduh lempitan free putih.
    Aplikasi 4.Special saka PET sheet, siji sisih utawa loro-lorone masking PET sheet,
    antistatic 
    PET sheet, lan sheet PET warni miturut klien kang request, nggunakake kanggo 
    thermoforming, pangan, Printing, lan kanggo Paket Blister pharmaceutical.

    PET Keterangan

    item pratondho
    Transmission cahya ≥ 85 ° c
    Rate kontrak ± 4%
    kekuatan tensile ≥ 40Mpa
    Vicat softening suhu 76 ° C 

  • Previous:
  • Next:

  • 38a0b9236 79a2f3e72 8d9d4c2f5 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !