paramèter Technical

Kimia Fisik lan Teknik Properties of Hard Panel PVC

Jeneng Index indeks
Kapadhetan, g / cm³ 1,30 ~ 1.50
Tensile Strength (longitudinal lan horisontal), MPa ≥52.0
Strength Impact (kedudukan) (longitudinal lan horisontal), Kj / m² ≥5.0
Impact Strength of Drop Hammer Ora gawe
Vicat softening Point, ℃ Decorative Panel Industrial Panel ≥75.0 ≥80.0
Stabilitas dimensi sawise AC% Longitudinal horisontal -3,5 ~ 2.6 -2.7 ~ 2.2
atose ≥75.0
Transmittance cahya d≤3mm 3mm <d≤6mm ≥88.0 ≥75.0
Jembar Length Line Diagonal Soko saka 0 ~ 2mm soko saka 0 ~ 8mm soko saka ± 5mm

 

Ngomong:
1. Kekuatan impact gulung Pethel mung kanggo referensi, panel saka 2mm utawa ing ngisor iki;
2. transmittance cahya iku mung kanggo referensi, panel transparent wernane saka 6mm utawa ngisor;
3. Ing paramèter sing mung kanggo referensi.


WhatsApp Online Chat !