materi PVC Film kaku putih kanggo printing - China Suzhou Ocan Polymer Material

materi PVC Film putih kaku kanggo printing

Short Description:


  • Potongan: US 1.45-2.5 / kg
  • Sumber Kabisan: 3000 Ton / ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Panggonan Asal: Jiangsu, China (Mainland)
  • Min. Order: 500 kilogram / kilogram
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng Product

    materi PVC Film putih kaku kanggo printing

    Material

    pet

    warna

    Opaque utawa Transparent ing Sembarang Warna

    Toleransi kekandelan

    Miturut GB (luwih saka GB)

    Kapadhetan

    1.3-1.50

    kekuatan Impact (Cut) (papat-cara) KJ / M2

    ≥5.0

    Tensile-Strength (lengthwise, crosswise), MPa

    ≥52.0

    Vicat softening piont, ° C
    Dekorasi plate
    Industrial plate

    ≥75.0
    ≥80.0

    Jembar
    Length
    baris Diagonal

    Soko 0-3mm
    soko 0-8mm
    soko ± 5mm

    .jpg


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !