Технички параметри

Физички и механички својства на ПВЦ Хард панел

Име на индексот индекси
Густина, g / cm³ 1,30 ~ 1,50
Затегнувачка цврстина (надолжен и хоризонтална), Mpa ≥52.0
Влијание сила (засек) (надолжен и хоризонтална), kJ / m² ≥5.0
Сила влијанието на зависници Перфоратори Не кракване
Викат омекнување точка, ℃ декоративни панел Индустриски панел ≥75.0 ≥80.0
Димензионална стабилност по Греење,% Надолжни Хоризонтална -3.5 ~ 2,6 -2,7 ~ 2.2
цврстина ≥75.0
Светлина d≤3mm 3мм <d≤6mm ≥88.0 ≥75.0
Ширина должина дијагонална линија Отстапување од 0 ~ 2mm отстапување од 0 ~ 8мм отстапување од ± 5mm

 

Напомена:
1. Силата на влијанието на падот чекан е само за референца, панел од 2mm или подолу;
2. светлина е само за референца, безбоен транспарентен панел од 6mm или помалку;
3. параметри се само за референца.


WhatsApp Online Chat !