Parametrat teknike

Vetitë fizike dhe mekanike të Panelit PVC Hard

Emri i Indeksit indekset
Dendësia, g / cm³ 1.30 ~ 1.50
Forca elastik (gjatësor dhe horizontal) Mpa ≥52.0
Forca e ndikimi (notch) (gjatësore dhe horizontal), Kj / m² ≥5.0
Forca Ndikimi i Drop Hammer nuk ka plasaritje
Vicat zbutjen Point, ℃ Punim Panel Paneli Industrial ≥75.0 ≥80.0
Stabiliteti dimensionale pas ngrohjes,% gjatësisë horizontale -3.5 ~ + 2.6 -2.7 ~ + 2.2
fortësi ≥75.0
Dritë transmetimi d≤3mm 3mm <d≤6mm ≥88.0 ≥75.0
Gjerësia Gjatësia Line Diagonal Devijimi nga 0 ~ 2mm devijim prej 0 ~ 8mm devijim prej ± 5mm

 

Vërejtje:
1. forca e ndikimi i rënie çekiç është vetëm për referencë, panel prej 2mm ose më poshtë;
2. transmetimi Drita është vetëm për referencë, panel pangjyrë transparente nga 6mm ose më poshtë;
3. Parametrat janë vetëm për referencë.


WhatsApp Online Chat !