• PVC SHEET OR ROLL
  • PVC SHEET OR ROLL
  • PVC SHEET OR ROLL
Wilujeng sumping di ramatloka kami

OCAN, PVC / produsén pepet pangalusna anjeun

OCAN nu pilihan pangalusna anjeun.
  • Jalur Produksi canggih

    Jalur Produksi canggih

    Simkuring gaduh 14 garis produksi canggih jeung kapasitas 3500 ton per bulan.
  • Profésional tim D R &

    Profésional tim D R &

    Unggal taun, OCAN spends kavling duit pikeun panalungtikan.
  • harga nguntungkeun

    harga nguntungkeun

    OCAN mangrupa perusahaan terpadu industri jeung dagang, nyadiakeun harga kalapa.
  • jasa saatos-jualan sampurna

    jasa saatos-jualan sampurna

    OCAN nyadiakeun layanan sanggeus-jualan sampurna, cooperating kalawan kami, duit Anjeun sarta barang bakal aman.

Tentang Kami

Maksa dina filsafat bisnis jeung layanan Tenet tina "Creditable, pragmatis, Inovatif, Alus, Reciprocal", parusahaan urang nyadiakeun konsumén jeung produk-kualitas luhur sarta jasa sampurna.

Wilujeng sumping ngahubungan kami! Kami néangan maju ka ngadegkeun jangka panjang, hubungan dipercaya, alus sarta dipercaya sareng anjeun pikeun ngembangkeun umum.

Prinsipna kualitas: Jalma-berorientasi, Participative, Alus, Inovatif tur nyugemakeun

  • aokai

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi daftar harga, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !