0.5mm Ipis Hard Warni PVC kaku Lambaran plastik pikeun hiasan - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

0.5mm Ipis Hard Warni PVC kaku Lambaran plastik pikeun hiasan

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    1. PVC ketebalan Range: 0.07mm-6mm

    2. Ukuran: 915X1220mm 1220x2440mm 700x1000mm 915x1830mm 610x610mm atawa ukuran lianna

    3. Aplikasi: vakum ngabentuk / Thermoforming / Screen Printing / offset Printing / tilepan Box / Bending / nyertakeun beungkeutan 

    4. Wangun: PVC Lambaran atanapi PVC Roll

    Ngaran Produk
    0.5mm Ipis Hard Warni PVC kaku Lambaran plastik pikeun hiasan
    material
    PVC
    warna
    Opak atawa transparan dina Sakur Warna
    kasabaran ketebalan
    Numutkeun GB (luhur batan GB)
    dénsitas
    1.3-1.50
    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2
    ≥5.0
    Tensile-Kakuatan (lengthwise, crosswise), MPa
     
    ≥52.0
    Vicat softening piont, ° C
    hiasan piring
    Industrial plat
    ≥75.0
    ≥80.0
    Lebar
    Panjang
    garis diagonal
    Simpangan 0-3mm
    simpangan 0-8mm
    simpangan ± 5mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !