1mm kandel cadar kaku PVC palastik hideung - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

1mm kandel palastik kaku cadar PVC hideung

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    1. PVC rentang ketebalan: 0,07 mm-6 mm

    2. Ukuran: 915 * 1220 mm 1220 * 2440 mm 700 * 1000 mm 915 * 1830 mm 610 * 610 mm ogé bisa ngaropéa

    3. Aplikasi: vacum ngabentuk / Thermoforming / Screen percetakan / offset percetakan / bungkusan / molotok packing / tilepan kotak / Tiis bending / Hot bending

    4. Wangun: PVC lambar

    Ngaran Produk
    1mm kandel palastik kaku cadar PVC hideung
    material
    PVC
    warna
    hideung
    kasabaran ketebalan
    Numutkeun GB (Higer ti GB?)
    dénsitas
    1.45g / cm3
    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2
    ≥5.0
    Tenslle-Kakuatan (lengthwlse, crosswlse), Mpa
    ≥52.0
    Vlcat softenlng plont, ℃Decoration plateIndustrial plate
    ≥75.0 ≥80.0
    Lebar LengthDlagonal Line
    Simpangan 0-3mm Deviation 0-8mmDeviation﹢/-5mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 7e4b5ce25 79a2f3e72 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !