20mm Gray kaku PVC Board - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

20mm Gray kaku Board PVC

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk
    20mm abu lambar PVC kaku
    material
    PVC
    warna
    Opak atawa transparan dina Sakur Warna
    kasabaran ketebalan
    Numutkeun GB (luhur batan GB)
    dénsitas
    1.3-1.50
    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2
    ≥5.0
    Tensile-Strength(lengthwise,crosswise),MPa
    ≥52.0
    Vicat softening piont, ° C
    hiasan piring
    Industrial plat
    ≥75.0
    ≥80.0
    Lebar
    Panjang
    garis diagonal
    Simpangan 0-3mm
    simpangan 0-8mm
    simpangan ± 5mm

    .jpg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 234578

  • WhatsApp Online Chat !