3.0mm bahan kualitas kaku jelas PVC palastik lambar pangalusna - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

3.0mm kualitas pangalusna kaku jelas PVC palastik bahan lambar

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    PVC sipat fisik tur mechnical
    Nami indéks daptar eusi
    kasabaran ketebalan Numutkeun GB (luhur batan GB)
    lega 915mm.1220mm
    dénsitas 1.3-1.50
    Tensile-Kakuatan (lengthwise, crosswise), MPa ≥52.0
    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2 ≥5.0
    Serelek dampak strenght Taya narekahan
    Vicat softening piont, ° C  
    hiasan piring ≥75.0
    Industrial plat ≥80.0
    Ukuran pemanasan laju robah,%  
    Lengthwise 0
    Crosswise 0
    Lebar Simpangan 0-3mm
    Panjang simpangan 0-8mm
    garis diagonal simpangan ± 5mm
    hal nu husus
    1.Excellent Kimia Resitance (asam, alkali, Fat, Salt)
    2.Excellent Mechanical Pasipatan
    3.Easy mun Paké (motong, pangeboran, Bending, las)
    4.Good Résistansi listrik
    5.Excellent Seuneu Retardation (V-0)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !