Tentang Kami

111

Suzhou OCAN Polimér Bahan Co., Ltd aya di kabupaten ngembangkeun Suzhou kalawan ibukota kadaptar 35 juta. OCAN ieu husus dina produksi PVC / pepet (kaasup cadar, gulungan, pilem) pikeun leuwih 20 taun. Ayeuna, OCAN boga 14 garis produksi canggih, achieving kapasitas bulanan tina 3500 ton. produk urang anu lega dilarapkeun ka kayaning percetakan, bungkusan, bungkus kendang, tulis, alat listrik jeung industri perlakuan cai.

OCAN salawasna upholds jin tina "kajujuran", "pragmatis", "Juara" jeung "Win-Win" saprak ngadegna na. Kami teu ukur nyadiakeun produk kualitas luhur tapi ogé jasa konsumén urang sakabeh-heartedly. Wilujeng sumping di wartosan na cooperate!

suzhou Ocan Polimér Bahan Co., Ltd nyaeta PVC profésional sarta produsén pepet. 20 taun R & D, produksi jeung experience.The jualan parusahaan engages di Tonjolan & calerdering garis. 

OCAN meunang rupa-rupa sertipikat patén, produk tinggi-tech, Cina usaha brand-ngaran, ISO9001: Akte Sistim 2008 sarta nguji ku SGS ngahontal, ROHS jeung sarat nguji lingkungan. Nilai kaluaran 30000tons taunan.
Produk utama urang:
PVC transparansi runtuyan
PVC frosted lambar runtuyan
PVC runtuyan bodas
PVC runtuyan hideung
warna PVC runtuyan
PVC lemes pilem séri
PVC foil runtuyan
PVC bungkus dreum
A pepet Series
beungeut réngsé: herang atanapi Matt / embossed
ukuran baku:
700 * 1000mm, 1000 * 1400mm, 915 * 1220mm, 915 * 1830mm, 1000 * 2000mm, 1220 * 2440mm atanapi nurutkeun pilihan konsumén '.
the thickness rang:0.06mm ~10.0mmInsisting on the business philosophy and service tenet of "Creditable, Pragmatic, Innovative, Excellent, Reciprocal", our company provides customers with top-quality products and perfect services. 

Wilujeng sumping ngahubungan kami! Kami néangan maju ka ngadegkeun jangka panjang, hubungan dipercaya, alus sarta dipercaya sareng anjeun pikeun ngembangkeun umum.

Prinsipna kualitas: Jalma-berorientasi, Participative, Alus, Inovatif tur nyugemakeun

Kualitas Goal: Produk mumpuni Laju> = 99%
Warudoyong Palanggan> = 78%
Dina-waktos Pangiriman Laju> = 98%
Balik deui Laju <= 0,8%


WhatsApp Online Chat !