Taros Kami

SUZHOU OCAN polimér bahan CO., LTD

alamat

No.68 Shiyang Jalan New & tinggi-tech District Development

Surélék

ocanpolymer08@ocan-china.com

telepon

+86 13656213974

+86 13375196819

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !