Warna ngaropéa kaku PVC Lambaran ketebalan 0.2-6mm - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

Warna ngaropéa kaku PVC Lambaran ketebalan 0.2-6mm

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk

    Warna ngaropéa kaku PVC Lambaran ketebalan 0.2-6mm

    material

    ingon-ingon

    warna

    Opak atawa transparan dina Sakur Warna

    kasabaran ketebalan

    Numutkeun GB (luhur batan GB)

    dénsitas

    1.3-1.50

    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2

    ≥5.0

    Tensile-Kakuatan (lengthwise, crosswise), MPa

    ≥52.0

    Vicat softening piont, ° C
    hiasan piring
    Industrial plat

    ≥75.0
    ≥80.0

    Lebar
    Panjang
    garis diagonal

    Simpangan 0-3mm
    simpangan 0-8mm
    simpangan ± 5mm

    .jpg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !