fluoresensi jelas héjo Plastik PVC Lambaran - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

fluoresensi jelas héjo Lambaran plastik PVC

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    gambaran

    Kimia 1.Excellent sarta lalawanan korosi
    2.High kakuatan dampak
    3.Excellent formablity
    4.Glossy atanapi Matt permukaan
    5.Excellent listrik sarta termal insulasi
    6.Very alus las jeung ngolah sipat
    7.Good abrasion lalawanan
    8 Low absorbability Uap, Non-toksik

    Fitur

    1. lampu Bulu, non-nyerep cai, retardant seuneu jeung timer extinguishing. Palastik PVC lambaran.
    2. Sora insulasi, insulasi panas, nyerep noise, pelestarian panas.
    3. Cuaca buktina, buktina vandal, sarta bisa ngawangun, dicét na layar dicitak.
    4. Non-warping jeung buktina kokotor.
    5. Non-corrosive, non-toksik sarta tahan kimiawi.
    6. tangguh, kaku jeung kakuatan dampak tinggi.
    7. Mudah pikeun ngabersihan jeung mertahankeun. Palastik PVC lambaran.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !