Embossed lambar transparan PVC pikeun offset percetakan jeung pos dewan - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

Embossed lambar transparan PVC keur percetakan offset na pos dewan

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    pasipatan

    • Alus Résistansi Kimia
    • Non-Corrosive
    • Alus Pasipatan insulating
    • Low Uap Absobtion
    • Alus Machining Pasipatan
    • Thermoformable
    • Alus stabilitas dimensi

    Ciri tina lambaran PVC

    1. stabilitas kimiawi tinggi, Rupa anti seuneu,

    2. teu karasa luhur jeung kakuatan

    3. ogé sepuh lalawanan, harta timer extinguishing alus tur insulasi listrik

    4. waterproof sarta ngabogaan permukaan lemes pisan alus, sarta mangrupakeun deformable non-


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !