FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Nyaéta pabrik atawa dagang parusahaan parusahaan anjeun?

parusahaan urang téh manufactory profésional, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang.

Naon MOQ anjeun?

MOQ dawam urang téh 500KG

Naon harga pangalusna anjeun lambar PVC?

 Urang bakal cutatan nu harga pangalusna dumasar kana kuantitas urutan Anjeun. Ku kituna mangga mamatahan kuantitas urutan mun anjeun nyieun hiji panalungtikan.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

Kumaha carana mayar keur produk?

istilah pembayaran biasa urang nu T / T atanapi Irrevocable L / C dina tetempoan.

Naon waktu pangiriman anjeun?

 Waktu pangiriman nyaeta ngeunaan 7 poé sanggeus narima pembayaran deposit Anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !