Matte hideung PVC Lambaran kaku pikeun munara cooling - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

Matte hideung PVC Lambaran kaku pikeun munara cooling

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk

    material

    warna

    kasabaran ketebalan

    dénsitas

    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2

    Tensile-Kakuatan (lengthwise, crosswise), MPa

    Vicat softening piont, ° C
    hiasan piring
    Industrial plat

    Lebar
    Panjang
    garis diagonal

    .jpg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !