Pausahaan dikelompokeun runtuyan ceramah dina produksi kaamanan sarta bantuan heula trauma.

Dina panempoan runtuyan tabrakan dibawa ngeunaan ku kacilakaan dina Kacamatan Anyar 6,16, guna ngaktipkeun karyawan jang meberkeun ningkatkeun kasadaran produksi aman tur ningkatkeun timer pitulung pangaweruh, dina isuk 21 teh, pausahaan diondang Dr. Lu ti Rumah Sakit Suzhou Ruixing mun ngalakukeun runtuyan isu kaamanan pikeun pagawé. 

1

Sateuacan mimiti seminar latihan, General Manajer Zhu dijieun kasimpulan saluyu ti séri parusahaan gawé remediation on panyalindungan seuneu dina sababaraha poé ka tukang. Anjeunna emphasized yén kapamimpinan kota napel pentingna gede 6,16, sarta parusahaan urang mastikeun kudu nuturkeun aturan jeung peraturan diatur ku otoritas luhur pikeun ngaleungitkeun sagala pelanggaran tina aturan jeung peraturan. Dina premis of handap aturan jeung peraturan, perlu keur pageuh nangkep rinci produksi kaamanan, sarta unggal hambalan tina metoda operasi kudu dibikeun perhatian alatan.

 Sanggeus Bapak Zhu dijumlahkeun eta up na dibagikeun, Dr. Lu dibawa kami pangaweruh dina precautions kaamanan jeung ukuran mimiti-bantuan anu ilahar pikeun trauma. Manehna digabungkeun kami kalayan perkara nu sabenerna keur ngalakukeun sababaraha hirup urang bisa geus kalibet dina karya jeung kahirupan. 

2

babagi eusi. Husus keur operasi sabenerna bantuan heula, guna mempermudah pemahaman dulur urang, Dr. Lu pribadi nunjukkeun keur urang dina adegan, eusi gareja pisan praktis, urang hadir serius tiasa diajar ngajar.

3

acara ieu nunjukeun yen parusahaan méré prioritas tinggi mun produksi kaamanan, sarta husus arranges pikeun ulikan ngeunaan pangaweruh nu patali. Hal ieu dipercaya yén sakabéh jalma kudu jumlah nu tangtu panén sanggeus attending sarta tetep harvests ieu dina pikiran, jeung maranéhna bisa ngurus dirina nalika perlu. Pikeun pausahaan pikeun ngurangan sababaraha karugian nu bisa dihindari.


Pos waktos: Jun-25-2018
WhatsApp Online Chat !