Teu busa waterproof 4 × 8 Foot 2mm Kandel Ngabogaan Bodas Hard PVC Plastik - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

Teu busa waterproof 4 × 8 Foot 2mm Kandel Ngabogaan Bodas Hard PVC Plastik

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    1. PVC ketebalan Range: 0.07mm-6mm

    2. Ukuran: 915X1220mm 1220x2440mm 700x1000mm 915x1830mm 610x610mm atawa ukuran lianna

    3. Aplikasi: vakum ngabentuk / Thermoforming / Screen Printing / offset Printing / tilepan Box / Bending / nyertakeun beungkeutan 

    4. Wangun: PVC Lambaran atanapi PVC Roll

    Ngaran Produk
    Teu busa waterproof 4 × 8 Foot 2mm Kandel Ngabogaan Bodas Hard PVC Plastik
    material
    PVC
    warna
    Opak atawa transparan dina Sakur Warna
    kasabaran ketebalan
    Numutkeun GB (luhur batan GB)
    dénsitas
    1.3-1.50
    kakuatan dampak (cut) (opat arah) kJ / M2
    ≥5.0
    Tensile-Kakuatan (lengthwise, crosswise), MPa
     
    ≥52.0
    Vicat softening piont, ° C
    hiasan piring
    Industrial plat
    ≥75.0
    ≥80.0
    Lebar
    Panjang
    garis diagonal
    Simpangan 0-3mm
    simpangan 0-8mm
    simpangan ± 5mm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !