diprint pepet pilem transparan pikeun percetakan offset - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

diprint pilem transparan pepet keur percetakan offset

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    Fitur di pepet lambar

    1,-lingkungan ramah kelas
    2, degradable
    3, super jelas
    4.100% bahan baku parawan
    5, teu warna tint
    6, teu crease bodas lamun tilepan

    Main Produc

    1, Tonjolan pepet lambar, sepré pepet jeung hiji sisi atawa dua sisi pilem pelindung,
       lambar pepet keur percetakan offset, sepré pepet Ngabogaan keur percetakan layar.
    2, eco-Friendly Bahan pepet Studi Film sarta pepet lambaran.
    3, pilem pepet keur packing farmasi jeung kadaharan.

    Ragam produk

    Rentang 1.Thickness: 0.18mm-1.5mm, rentang Width: 150mm-1250mm
    pilem 2.PET di roll, pamakéan pikeun tilepan, thermoforming.printing.
    3.PET pilem dina lambar, nganggo keur percetakan silkscreen, tilepan sanggeus percetakan jeung 
    bi-arah narilep bébas bodas.
    Aplikasi 4.Special of pepet lambar, salah samping atawa dua sisi masking pepet lambar,
    antistatic 
    pepet lambar, sarta lembaran pepet warni nurutkeun pamundut klien urang, pamakéan pikeun 
    thermoforming, kadaharan, percetakan, jeung Paket molotok farmasi.

    pepet spésifikasi

    item indikator
    Transmission lampu ≥ 85 ° c
    Laju kontraksi ± 4%
    Kakuatan regangan ≥ 40Mpa
    Vicat Softening temp 76 ° C 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 79a2f3e72 8d9d4c2f5 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !