parameter teknis

Fisik sarta Téknik Sipat Hard Panel PVC

Nami Index Indexes
Dénsitas, g / cm³ 1,30 ~ 1,50
Tensile Kakuatan (longitudinal sarta horizontal), Mpa ≥52.0
Kakuatan dampak (kiyeu) (longitudinal sarta horizontal), kJ / m² ≥5.0
Dampak Kakuatan tina serelek Hammer Taya cracking
Vicat Softening Point, ℃ hiasan Panel Industrial Panel ≥75.0 ≥80.0
Stabilitas dimensi sanggeus Élmu sarta% longitudinal horisontal -3,5 ~ + 2.6 -2.7 ~ + 2.2
teu karasa ≥75.0
Transmittance lampu d≤3mm 3mm <d≤6mm ≥88.0 ≥75.0
Lebar Panjang Line diagonal Simpangan tina 0 ~ 2mm simpangan tina 0 ~ 8mm simpangan tina ± 5mm

 

Nyarios:
1. Kakuatan dampak serelek palu nyaéta ngan pikeun rujukan, panel of 2mm atawa handap;
2. transmittance lampu anu ngan pikeun rujukan, panel transparan warnaan of 6mm atawa handap;
3. parameter anu ngan pikeun rujukan.


WhatsApp Online Chat !