Apa ESD super cetha PVC Sheet?

Description Product

item Super Clear Anti-statis PVC Sheet
warna transparent
kekandelan 0.07 ~ 8.0mm
Max Jembar 1600mm
lumahing Resistance 106 ~ 10 8Ω
Anti-statis lumahing Single utawa kaping pindho sisi
Standard Keterangan 700 × 1000mm; 915 × 1220mm; 915 × 1830mm; 1220 × 2440mm;

2341

paramèter kinerja:

project Metode test Result
tingkat transmisi Ndhuwur 90% 91,5
Haze Below1% 0,2
resistance lumahing Resistors lumahing 106 ~ 8 Ω / cm²
Adhesion Cross Cut Test 100/100
test atose Pencil Pencil Hardener Swara 5h
test kejut termal -40 ℃ / 45min 85 ℃ / 45min 27times pass
Panas / test Asor 85 ℃, 85% RH, 72h pass
test resistance banyu uyah 35 ℃, 5% Sodium banyu ammoniated, 48h pass
test resistance kimia 500g alkohol, 250times pass

Fitur Product:

resistance apik cuaca nutupi hard tenan lan dipercaya, ora gampang tiba mati, bisa digunakake njobo kanggo dangu.
resistance impact apik Iku tahan kanggo Mudhun, kuat, hard kanggo break, 200 kaping luwih tahan saka kaca biasa.
Rate alon tuwa Kuning Sasampunipun 5 taun, ing transmittance cahya saka sheet pvc tansah kinclong padhang, Visual Haze ora ngganti Ngartekno.

aplikasi:

6789

 


Post wektu: Jun-23-2018
WhatsApp Online Chat !