kulturë

1. Misioni ynë:  Nxitja e zhvillimit të industrisë së materialit, Bëni jetën më të mirë me teknologjinë

Misioni Corporate është qëllimi dhe arsyeja e ekzistencës ndërmarrjeve dhe rëndësia e mbijetesës dhe zhvillimin e ndërmarrjeve. Ajo është përdorur zakonisht për të përshkruar vlerën e ndërmarrjeve me qëllimin final industriale dhe drejtim. Targetimi në materiale të lartë polimer, kompania jonë është e angazhuar kryesisht në R & D dhe prodhimit të gjitha llojet e produkteve materiale të përmbushur materiale dhe jetës në rritje nevojat e njerëzve. Përpjekjet tona në industrinë e materialeve të patjetër do të nxisë zhvillimin e industrisë së materialit kineze. Përdoruesit dhe konsumatorët të bërë jetën e tyre më të përshtatshëm dhe më të mirë për ata të përdorin produktet tona direkt ose indirekt.

Ne bëjmë misionin e korporatave nga abstraksionit në vizualizimi nga "Nxitja e zhvillimit të industrisë së materialit, të bëjë jetën më të mirë me teknologjinë", e cila sjell më shumë prirje dhe vitalitetin e produkteve tona dhe të imazhit të korporatës, duke vlerësuar lart pozitën sociale të kompanisë sonë.

 

2. Vizioni ynë:  Për të krijuar një ndërmarrje të klasit të parë kombëtar dhe të bëhet markë kryesore në industrinë e

Vizioni Corporate është vetëm një plan afatgjatë, një qëllimi përfundimtar, madje edhe një perspektivë të profilit të lartë dhe një drejtim të zhvillimit. Guximi i patrembur dhe shpirti është një domosdoshmëri për një ndërmarrje për të arritur palëkundur sukses në konkurrencën e ashpër në mënyrë punonjësit tanë janë të inkurajuar për të marshuar përpara trimërisht në udhëtim të gjatë. Ne përpiqemi për të marrë rolin udhëheqës në fushën materiale dhe rritjen e industrisë kombëtare të Kinës si pjesë e ekonomisë kineze. Vizioni ynë është vetëm për të krijuar një ndërmarrje të klasit të parë kombëtar dhe të bëhet markë kryesore në industrinë e.
 

II. Shpirti ynë

Fryma Corporate është një lloj i vetëdijes grup i kombinuar vetëdijen moderne me personalitetin e korporatave. Ajo është përmbledhur shpesh në formën e gjuhëve konciz dhe filozofike dhe shprehur gjallërisht nga kënga e fabrikës, moton e fabrikës, rregullat e fabrikës dhe emblemën e fabrikës. Në përgjithësi, përshkruar si qëndrim të përbashkët, vullnetit dhe mentalitetit të përbashkët nga të gjithë ose shumica e të punësuarve, fryma e korporatave mund të ngjall entuziazmin e punonjësve dhe për të forcuar vitalitetin e ndërmarrjes. Si ideologjisë dominuese e grupit punonjës caktuar mendore, ajo është në zemër të filozofisë së biznesit, kriteri vlerës dhe menaxhimit besimi për sipërmarrjen dhe është edhe themeli i kulturës korporative.

 

Shpirti ynë Corporate:

Unity & Struggle, pioniere & Innovation, përkushtim dhe devotshmëri, të besueshme Operacioni
Quality & Efikasiteti, ndërsjella Benefit, ndjekja e përsosmërisë, Zbatimi Final


WhatsApp Online Chat !