Kompania ka organizuar një seri leksionesh mbi prodhimit të sigurisë dhe traumës ndihmës së parë.

Në funksion të një seri të ndikimeve të sjella nga aksidenti në rrethin e Re 6.16, për të mundësuar punonjësit për të rritur më tej ndërgjegjësimin e prodhimit të sigurt dhe të rritur vetë-ndihmë njohuri, në mëngjesin e 21, kompania ftoi Dr. Lu nga Suzhou Ruixing spital për të bërë një sërë çështjesh të sigurisë për punonjësit. 

1

Para fillimit të seminarit trajnues, Menaxheri i Përgjithshëm Zhu bëri një përmbledhje përkatëse të serisë së kompanisë të punës rehabilitimit për mbrojtje nga zjarri në ditët e fundit. Ai theksoi se udhëheqja e qytetit kushtuar rëndësi të madhe për 6,16, dhe kompania jonë duhet të ndjekin në mënyrë rigoroze rregullat dhe rregulloret e përcaktuara nga autoritetet më të larta për të eliminuar të gjitha shkeljet e rregullave dhe rregulloreve. Nën premisën e ndjekur rregullat dhe rregulloret, është e nevojshme për të kuptuar në mënyrë të vendosur të dhënat e prodhimit të sigurisë, dhe çdo hap i metodës operacionit duhet t'i jepet vëmendje e duhur.

 Pas Z. Zhu përmblodhi atë dhe të ndahen, Dr. Lu na solli njohuri mbi masat e sigurisë dhe masat e ndihmës së parë që ishin të zakonshme për trauma. Ajo na kombinuar me raste aktuale për të bërë disa nga gjërat që ne mund të kemi të përfshirë në punën dhe jetën. 

2

ndarjen e përmbajtjes. Në mënyrë të veçantë për funksionimin aktual të ndihmës së parë, në mënyrë që të lehtësuar të kuptuarit e të gjithëve, Dr. Lu treguar personalisht për ne në vendin e ngjarjes, përmbajtja e kishës është shumë praktike, njerëzit e pranishëm mund të mësojnë seriozisht për të mësuar.

3

Kjo ngjarje tregon se kompania i jep prioritet të lartë të prodhimit të sigurisë, dhe në mënyrë të veçantë rregullon për studimin e njohurive lidhur. Besohet se të gjithë njerëzit do të kenë një sasi të caktuar të korrave pas ndjekur dhe për të mbajtur këto korren në mendje, dhe ata mund të kujdeset për veten e tyre kur është e nevojshme. Për kompaninë për të zvogëluar disa nga humbjet që mund të shmanget.


Ora Post: Jun-25-2018
WhatsApp Chat Online!