1.5mm kaku Lambaran plastik warna PVC lambaran pikeun Urug Lamination - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

1.5mm kaku Lambaran plastik warna PVC lambaran pikeun Urug Lamination

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    PVC lambaran pikeun Lamination

    PVC lambaran pikeun Lamination mangrupakeun UV datar stabilized lambar PVC, nu gampang dibentuk jeung fabricated sarta mangrupa idéal pikeun rupa-rupa aplikasi.
    PVC lambaran pikeun Lamination ngajadikeun hiji substrat percetakan unggulan pikeun industri iklan jeung signage sarta cocog pikeun percetakan digital atawa tradisional.
    Éta idéal dina aplikasi corrosive na seuneu signage tahan tinggi. Kalawan lalawanan kimiawi tinggi na, kaku PVC téh kacida cocog pikeun aplikasi industri ogé.

    PVC lambaran pikeun Lamination henteu ngan ketebalan seragam, transparan, caang jeung bersih, tapi ogé boga lalawanan dampak, résistansi korosi, résistansi sepuh, résistansi kana ultraviolét, irradiating lalawanan, gampang keur bentukna, sealing panas gancang, sealing fitur kinerja, nu éta bahan idéal sagala jinis jero sarta luar bungkusan tina meditations jeung kadaharan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 5fceea161 7fbbce23

  • WhatsApp Online Chat !