4 × 8 vinyl kaku (PVC) cadar gloss / matte Bodas - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

4 × 8 Bodas vinyl kaku (PVC) gloss / matte cadar

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    4 × 8 Bodas PVC cadar

    4 × 8 Bodas PVC Lambaran mangrupakeun UV datar stabilized lambar PVC, nu gampang dibentuk jeung fabricated sarta mangrupa idéal pikeun rupa-rupa aplikasi.
    4 × 8 Bodas PVC Lambaran ngajadikeun hiji substrat percetakan unggulan pikeun industri iklan jeung signage sarta cocog pikeun percetakan digital atawa tradisional.
    Éta idéal dina aplikasi corrosive na seuneu signage tahan tinggi. Kalawan lalawanan kimiawi tinggi na, kaku PVC téh kacida cocog pikeun aplikasi industri ogé.

    4 × 8 Bodas PVC Lambaran henteu ngan ketebalan seragam, transparan, caang jeung bersih, tapi ogé boga lalawanan dampak, résistansi korosi, résistansi sepuh, résistansi kana ultraviolét, irradiating lalawanan, gampang keur bentukna, sealing panas gancang, sealing fitur kinerja nu teh bahan idéal sagala jinis jero sarta luar bungkusan tina meditations jeung kadaharan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !