kabudayaan

1. Misi kami:  Ngamajukeun ngembangkeun industri bahan, Jieun hirup nu hadé jeung téhnologi

misi perusahaan nyaeta maksud jeung alesan ngeunaan ayana perusahaan jeung significance tina survival perusahaan tur pangwangunan. Hal ieu umumna dipaké pikeun ngajelaskeun nilai perusahaan kalawan tujuan industrial final na arah. Targeting on bahan polimér luhur, parusahaan urang utamana dina aktipitas R & D jeung manufaktur sakabeh rupa produk bahan papanggih bahan jeung kahirupan nu beuki kaperluan rahayat. usaha urang dina industri bahan pasti bakal ngamajukeun ngembangkeun industri bahan Cina. The pamaké sarta pamakéna sangkan hirup maranéhna leuwih merenah tur leuwih hadé pikeun maranéhna ngagunakeun produk urang langsung atanapi henteu langsung.

Urang ngadamel misi perusahaan tina abstraksi jeung visualisasi ku "Ngamajukeun ngembangkeun industri bahan, Jieun hirup nu hadé jeung téhnologi", nu brings langkung pangirut tur vitalitas produk urang jeung gambar perusahaan, valuing nepi ka posisi sosial pausahaan urang.

 

2. Visi kami:  Nyieun perusahaan nasional-kelas munggaran tur jadi brand ngarah di industri

visi perusahaan nyaeta ngan hiji rencana jangka panjang, hiji tujuan pamungkas, sanajan mangrupa prospek tinggi-profil sarta arah pangwangunan. kawani henteu sieun jeung roh téh must pikeun hiji perusahaan pikeun ngahontal unwavering kasuksésan dina kompetisi galak kitu karyawan urang didorong ka Maret maju bravely dina lalampahan panjang. Urang narékahan pikeun nyandak kalungguhan dina widang bahan sarta ningkatkeun industri nasional Cina urang salaku bagian tina ékonomi Cina. visi urang téh ngan nyieun perusahaan nasional-kelas munggaran tur jadi brand ngarah di industri.
 

II. Roh kami

roh perusahaan mangrupakeun jenis eling group digabungkeun eling modern kalawan kapribadian perusahaan. Hal ieu mindeng diringkes dina bentuk basa singket tur filosofis tur vividly dikedalkeun ku lagu pabrik, motto pabrik, peraturan pabrik jeung lambang pabrik. Sacara umum, digambarkeun salaku sikep umum, bakal jeung méntalitas dibagikeun ku sadayana atanapi paling karyawan, sumanget perusahaan tiasa ngahudangkeun minat karyawan na nguatkeun vitalitas perusahaan teh. Salaku idéologi dominan tina grup pagawe set mental, éta di haté falsafah bisnis, kriteria nilai na manajemén sahadat pikeun perusahaan tur oge cornerstone of budaya perusahaan.

 

Kami Roh Tarumanagara:

Persatuan & Perjuangan, Pioneering & Juara, kumawula & bakti, kredibel Operasi
Quality & Kekecapan, Reksa Kauntungan, ngungudag sahiji kaunggulan, Palaksanaan Final


WhatsApp Online Chat !