suplai pabrik palastik jelas pepet lambar keur dahareun kelas - Cina Suzhou Ocan Polimér Bahan

suplai pabrik palastik jelas pepet lambar keur dahareun kelas

Pondok Description:


  • FOB Harga: AS 1.45-2.5 / kg
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Ton / ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Mnt. Urutan: 500 kilogram / kilogram
  • jéntré produk

    Langkung tina Us

    Tags produk

    aplikasi:          
    bungkusan dahareun Hal na baki pikeun confectionery, bakery, bungbuahan, sayur
     
    peti na lids pikeun bahan, lids keur és krim
    fishery, produk daging jeung susu produk, gelas inuman
    molotok
     bungkusan
    Toys, asesoris, accu, komoditi
    bungkusan médis Peti keur suplai médis, alat optik
    pamakéan umum Bisi keur kosmétik, boneka, stuffs olahraga, bahan tulisan,
    kotak umum tipe kasus, sarta stuffs séjén
    A pepet Physica Harta
    produk: A pepet
    barang harta  kamanunggalan data test Métode
    Performance Phusical dénsitas g / cm3 1,34 ASTMD792
    IV viskositas dl / g 0.7 Plastech Mtd
    Range suhu    -10 ~ 60  
    Paripolah mékanis Kakuatan regangan Mpa TD> 47 ASTM D680
    MD> 48
    BreakingStrength Mpa TD> 47 ASTM D680
    MD> 48
    elongation pegatna % 200 ASTM D790
    Antistatic Tamansari Résistansi   10P6 ~ 10P11 Plastech Mtd
    sipat élmu optik halimun % <5 Plastech Mtd
    RoHS PB, CD, Hg, CrP + 6P
    PBBs, PBDEs
    ppm x SGS
      Data di luhur nya ngan hiji rujukan, teu baku a.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 38a0b9236 8d9d4c2f5 79a2f3e72 7e4b5ce25 1c5a880f1 7fbbce23 5fceea161

  • WhatsApp Online Chat !