Naon ESD super jelas PVC Lambaran?

Panjelasan Produk

barang Super Hapus Anti statik PVC Lambaran
warna herang
kakandeleun 0,07 ~ 8.0mm
Max Width 1600mm
Tamansari Résistansi 106 ~ 10 8Ω
Anti statik Surface Tunggal atawa ganda sided
baku spésifikasi 700 × 1000mm; 915 × 1220mm; 915 × 1830mm; 1220 × 2440mm;

2341

parameter kinerja:

proyek Métode test hasil
laju pangiriman Luhur 90% 91,5
halimun Below1% 0.2
lalawanan permukaan Resistors permukaan 106 ~ 8 Ω / cm²
Adhesion Cross Cut Test 100/100
test karasa pensil pensil Hardener leuwih 5H
test shock termal -40 ℃ / 45min 85 ℃ / 45min 27times ngaliwatan
Panas / test asor 85 ℃, 85% RH, 72h ngaliwatan
test lalawanan cai uyah 35 ℃, 5% Natrium cai ammoniated, 48h ngaliwatan
test lalawanan kimiawi 500g alkohol, 250times ngaliwatan

Fitur produk:

lalawanan cuaca alus palapis teuas nyaéta teguh jeung dipercaya, teu gampang pikeun layu atawa gugur, bisa dipaké ker keur lila.
lalawanan dampak alus Ieu tahan ka ragrag, sturdy, teuas pikeun megatkeun, 200 kali leuwih tahan ti kaca biasa.
Laju slow sepuh Konéng Saatos 5 taun, anu transmittance lampu tina lambaran PVC ngajaga gloss caang, Visual halimun teu robah sacara signifikan.

aplikasi:

6789

 


Pos waktos: Jun-23-2018
WhatsApp Online Chat !